Om oss

A thm_1-1.4DSC_0028

Sport & Health erbjuder tjänster inom hälsa och rehabilitering. Den unika kurortsmiljön i Varmbadhuset i Varberg är vår fasta punkt för Rehabilitering och Fysioterapi. Våra patienter tas här emot i en varm och gemytlig atmosfär med anor från 1925

I Varmbadhuset i Varberg finns en lång tradition inom hälsa och rehabilitering. Lokalerna har moderniserats men vi har varit noga med att behålla den unika karaktären och kurortstraditionerna. Våra leg. Fysioterapeuter arbetar i en fullutrustad klinik som kännetecknas av hög service och en varm och gemytlig atmosfär. Erfarenhet i kombination med engagemang och nytänkande är vårt motto och vid behov slussar vi patienten inom teamet för att säkerställa optimala resultat.

På Kullahalvön i Skåne finns hälso- och friluftstraditioner sedan i slutet på 1800-talet och här har vi skapat en mötesplats för hälsoinspiration, teambuilding och ledarutveckling. Med utgångspunkt i dessa båda sammanhang erbjuder vi SalutoYear® som är ett unikt hälso- och personalkoncept i syfte att stärka teamkänsla, motståndskraft och därmed företagets uthållighet.

Vårt grundfilosofi handlar om att även skapa engagemang och en stark känsla av sammanhang kring den egna hälsan
– om du ser kartan tydligt är det lättare att välja väg till en bättre hälsa!

Stefan Alexandersson, vd Sport & Health Promotion