Om oss

A thm_1-1.4DSC_0028

Sport & Health erbjuder tjänster inom hälsa och rehabilitering. Den unika kurortsmiljön i Varmbadhuset i Varberg är vår fasta punkt för Rehabilitering och Fysioterapi. Våra patienter tas här emot i en varm och gemytlig atmosfär med anor från 1925

I Varmbadhuset i Varberg finns en lång tradition inom hälsa och rehabilitering. Lokalerna har moderniserats men vi har varit noga med att behålla den unika karaktären och kurortstraditionerna. Våra leg. Fysioterapeuter arbetar i en fullutrustad klinik som kännetecknas av hög service och en varm och gemytlig atmosfär. Erfarenhet i kombination med engagemang och nytänkande är vårt motto och vid behov slussar vi patienten inom teamet för att säkerställa optimala resultat.

På Kullahalvön i Skåne finns hälso- och friluftstraditioner sedan i slutet på 1800-talet och här har vi skapat en mötesplats för hälsoinspiration, teambuilding och ledarutveckling. Med utgångspunkt i dessa båda sammanhang erbjuder vi SalutoYear® som är ett unikt hälso- och personalkoncept i syfte att stärka teamkänsla, motståndskraft och därmed företagets uthållighet. 

Vårt grundfilosofi handlar om att även skapa engagemang och en stark känsla av sammanhang kring den egna hälsan
om du ser kartan tydligt är det lättare att välja väg till en bättre hälsa! 

Stefan Alexandersson, vd Sport & Health Promotion