Fysioterapi & rehabilitering

 

A thm_1-1.4 A thm_52

Hälsa & rehabilitering med traditioner från 1925

I Varmbadhuset i Varberg finns en lång tradition inom hälsa och rehabilitering. Lokalerna har moderniserats men vi har varit noga med att behålla den unika karaktären och kurortstraditionerna. Våra leg. Fysioterapeuter arbetar i en fullutrustad klinik som kännetecknas av hög service och en varm och gemytlig atmosfär. Erfarenhet i kombination med engagemang och nytänkande är vårt motto och vid behov slussar vi patienten inom teamet för att säkerställa optimala resultat.

Fysioterapi är till för dig som drabbats av en akut skada/smärta, är sjukskriven, har långvarig smärta eller ledsjukdom som tillfälligt blivit värre. Hos oss träffar du en legitimerad fysioterapeut som bedömer din skada och lägger upp en behandlingsplan utifrån dina mål. Fysioterapi är remissfritt.

Processen slutar inte när behandlingstiden är klar, efter denna ges alla patienter möjlighet att i 6 veckor prova det omfattande aktivitetsutbudet på Actic-Friskvågen. Vi hoppas i och med detta att vi kan hjälpa så många patienter som möjligt att komma igång med regelbunden fysisk aktivitet och därmed förebygga framtida problem.

År 2014 bytte sjukgymnast yrkestitel till fysioterapeut i hela Sverige, för dig som patient är det ingen skillnad.

Tidsbokning Fysioterapi/Sjukgymnastik 0340-641164

B Bassängbild vidvinkel 2A thm_46E thm_34G thm_37C thm_41sjukgym_topp