Vikthantering

Salmon filletOvervikt3Glasses of fresh organic vegetable and fruit juices

Vikthantering

Programmet för vikthantering handlar om att öka förståelsen för de faktorer som samverkar när vi uppnår viktbalans. Att äta på ett sätt som gör dig pigg och balanserad samt att finna former för fysisk aktivitet och återhämtning i de rätta lägena är några viktiga grundfaktorer. Vi är också medvetna om att det kan vara svårt att hitta en träningsform och stöttar därför genom denna processen. Vi har lång erfarenhet av viktcoaching och utgår från ett holistiskt synsätt.

Även våra gener spelar en viktig roll för vår vikthantering – upp till 70 % av viktuppgången beror i hög grad på genetiska variationer. Trots detta faktum äter 2 av 3 personer fel kost i förhållande till sina gener. Gentestet för vikthantering är en unik ny metod att skräddarsy din kost och motion efter just dina gener, vilket ökar chansen att gå ner i vikt. Vilka proportioner av kolhydrater, fett och protein är de rätta för just din kropp? Behöver du motionera med hög intensitet, eller räcker det med medelhög intensitet? Vi erbjuder dig detta gentest för att få så mycket information som möjligt om just dina förutsättningar för att gå ner i vikt.

Programmet löper över 12 veckor och vi gör regelbundna tester på kroppssammansättning, kondition (syreupptagningsförmåga), blodtryck, blodsocker.

Då programmet delvis skräddarsys, ber vi få lämna pris efter första kontakt.
Kontaktperson; annika@sporthealth.se